Linda&Amad-FotografAHyrefeldt-533.jpg

Det stora paketet

Heldagsfotografering - detta inkluderar förberedelser, porträtt, vigsel, mingel och början av middagen. Tidsmässigt är jag med er omkring 9 timmar. I priset ingår även ett möte med er före bröllopsdagen där vi får lära känna varandra, planera dagen tillsammans och pre-wedding-shoot. I det ingår även redigering och en digital leverans med omkring 300-400 bilder från bröllopsdagen. Bilderna levereras i högupplöst format i ett webbgalleri som ni kan dela med era nära och kära. 

Pris: 29 000 SEK inkl moms. 

DSC_4014.jpg

Från porträtt och vigsel till sittning

Halvdagsfotografering - detta inkluderar porträttfotografering, vigsel samt mingel efter vigseln. Tidsmässigt är jag med er omkring 5 timmar. I priset ingår även ett möte med er före bröllopsdagen där vi får lära känna varandra, planera dagen tillsammans och pre-wedding-shoot. I det ingår även redigering och en digital leverans med omkring 200-250 bilder från bröllopsdagen. Bilderna levereras i högupplöst format i ett webbgalleri som ni kan dela med era nära och kära.

Pris: 22 000 SEK inkl moms.

Olivia&Emil-FotografAnnieHyrefeldt-1022.jpg

För er som önskar porträtt

Porträttfotografering - inkluderar en porträttfotografering utomhus i miljö (om vädret ej tillåter hittar vi alternativ inomhus). Rekommenderad tid är kring 2 timmar, det går lätt att spendera 3 timmar på att fotografera porträtt med. Minimikrav 1,5 timme för att hinna med allt vi önskar. Önskar ni så ses jag gärna på en fika för att prata igenom önskemål med fotograferingen och lära känna varandra ha en testfotografering. Ni får ett stort urval av bilderna som vi fotograferar. De levereras i högupplöst format i ett webbgalleri som ni kan dela med era nära och kära

Pris: 13 000 SEK inkl moms. 

Jag utgår från Göteborg och reser gärna för att dokumentera ert bröllop. För bröllop utanför Göteborg debiterar jag 30kr/mil.